سرویس VPN دانشگاه راه اندازی گردید

راه اندازی این سرویس جهت دسترسی سریع اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه به منابع کتابخانه دیجیتال در خارج از دانشگاه صورت پذیرفته است. فرم درخواست سرویس در صفحه بعد قرار دارد
به اطلاع اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه می رساند سرویس VPN این دانشگاه توسط معاونت پژوهشی و با همکاری اداره آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه راه اندازی شده است.
اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه پیش از این برای دسترسی به منابع کتابخانه دیجیتال در خارج از دانشگاه ناچار به استفاده از اینترنت کم سرعت
Dial Up دانشگاه بودند. اما به همت معاونت تحقیقات و فناوری سرور VPN راه اندازی شد، که به اعضای محترم اجازه می دهد در صورت اتصال به اینترنت پر سرعت در خارج از دانشگاه بتوانند از منابع کامل کتابخانه دیجیتال استفاده نمایند
اعضای محترم هیئت علمی می توانند با دانلود فرم ذیل و تکمیل آن و ارسال به این آدرس VPN@kums.ac.ir بدون مراجعه حضوری نسبت به دریافت نام کاربری، رمز عبور ، نرم افزار و راهنمای نصب برنامه از طریق ایمیل آکادمیک خود اقدام فرمایند.
لازم به ذکر است به دلیل احراز هویت اعضای محترم از طریق ایمیل آکادمیک به دلیل مسائل امنیتی به ایمیل های غیر آکادمیک پاسخی داده نخواهد شد. در صورتی که ایمیل آکادمیک خود را دریافت ننموده اید به اداره آمار و فناوری اطلاعات واقع در ستاد دانشگاه مراجعه فرمایید.

فرم درخواست VPN فرم درخواست VPN