مراسم تودیع و معارفه معاون امور آموزشی دانشگاه انجام شد

دکتر سیاوش وزیری پیشتر بعنوان معاون امور بهداشتی فعالیت کرده است.

در آخرین روز از فصل بهار و انتهای سال تحصیلی جاری  دکتر سیاوش وزیری جایگزین دکتر حمیدرضا عمرانی شد تا معاونت آموزشی دانشگاه بتواند با فراغ بال برنامه های خود را برای سال تحصیلی آینده به پیش ببرد. در مراسم تودیع و معارفه معاونت آموزشی دانشگاه که در سالن اجتماعات بیمارستان طالقانی برگزار شد دکتر نیکبخت با اشاره به لزوم توجه بیشتر به مسایل آموزشی دانشجویان به تقدیر از فعالیت های دکتر عمرانی در ایام تصدی امور آموزشی دانشگاه پرداخت. وی همچنین دکتر وزیری را یکی از چهره های سرشناس و خوشنام  دانشگاهی معرفی کرد که با زوایای فعالیت در دانشگاه بخوبی آشناست. دکتر عمرانی نیز ضمن ارایه گزارشی از عملکرد دوران تصدی خود از همکاری صادقانه مدیریت دانشگاه و کارکنان معاونت تشکر کرد. دکتر وزیری نیز در این مراسم ابراز امیدواری کرد که بتواند با همراهی و کمک اعضای هیئت علمی دانشگاه نسبت به ارتقای هرچه بیشتر وضعیت آموزشی دانشگاه بکوشد.