کارگاه "فرزندپروری" برگزار شد

در این کارگاه که با همت دفتر امور بانوان برگزار شد بانوان شاغل دانشگاهی حضور داشتند.

در تاریخ 13/4/90  و در سالن ورک شاپ مرکزمطالعات و توسعه، کارگاه یک روزه ای تحت عنوان "فرزندپروری" با حضور 60 نفر از بانوان شاغل دانشگاه و سرکار خانم سعیدی کارشناس ارشد روانشناسی بالینی بعنوان مدرس برگزار شد.

در این کارگاه در خصوص چگونگی شکل گیری رفتار کودکان ،ویژگیهای والدین موفق و شیوه های تغییر رفتاری آنها پرداخته شد.

همچنین عنوان شد که میم های موفقیت درارتباط با تربیت کودکان عبارتند از :1- تو محبوبی 2- تو محترمی 3-تو مطرحی 4-تو مهمی 5-تو مفیدی و 6-تو می فهمی.هر کودکی که این شش میم را در کارنامه زندگی اش دریافت کرده باشد قطعا میم هفتمش موفقیت است که خودبخود پدید خواهد آمد اما "ت" های تباهی که نباید در تربیت فرزندان مورد استفاده قرار گیرد عبارتند از:تنبیه ،توهین ،تهدید ،تحقیر،تبعیض ،تنفرو ترس .و هر کس این 7 "ت" را دریافت کرده باشد "ت"هشتم تباهی است که انتظارش را می کشد.