گروه کوهنوردی دانشگاه به مناسبت نیمه شعبان به دماوند صعود کرد.

گفتنیست برنامه بعدی گروه کوهنوردی صعود به قله دنا (04/05/1390 ) می­باشد
گروه کوهنوردی دانشگاه به مناسبت نیمه شعبان به دماوند صعود کرد.
گزارش این سفر را یکی از اعضای این گروه و فاتحان قله دماوند اینگونه نگاشته است.
طی هماهنگی  صورت گرفته ، گروه کوهنوردی دانشگاه علوم­پزشکی کرمانشاه متشکل از آقایان پُردلی،منتظریانی ، داهیم ، خنجری ،عبدی، کاکایی،رستم­آبادی ونوذرمحمدی از مدیریت درمان تأمین اجتماعی رأس ساعت 00/15 تاریخ 21/04/1390 ازساختمان شماره یک دانشگاه  به مناسبت نیمه شعبان با هدف فتح  قله 5671متری دماوند(بام ایران) حرکت کردیم، شب در امام زاده هاشم سپری گردید ساعت 00/09 روز بعد پس از عبور از شهر پلور به منطقه گوسفند سرای دامنه کوه دماوندمعروف به مسجدصاحب­الزمان(ع) با ارتفاع 2950متر رسیدیم(دامنه­ی جنوبی )مقداری از بار را بوسیله باربر (قاطر)به بار گاه سوم در ارتفاع 4200متری قله جابجا نمودیم در بارگاه سوم طبق هماهنگی صورت گرفته دو اتاق با مجموع هشت تخت بصورت رزرو مهیا شده بود.
پس از صرف نهار و مختصری استراحت جهت تطابق قلب وریه با اکسیژن منطقه(هم هوایی) مقداری صعود نمودیم صبح روز بعد پس از اقامه نماز اول وقت حدود ساعت 00/05 با توکل به خداند منان صعود گروهی در تاریکی شروع شد این  صعود در هوایی سرد باعبور از شیبهای تند وسنگ­های شکننده حالت سفال وسپری نمودن مناطق آبشار یخی ،تپه گوگردی و ...  5 ساعت بطول انجامید ساعت 10 صبح گروه منسجم غیور با افتخار در رأس قله دعای شکر را بجای آوردند پس بازدید از کاسه برفی(محیط آتشفشان) و آشنایی با دیگر فاتحین گروه کوهنوردی که از داخل و خارج کشور آمده بودند مسیر به سمت بار گاه سوم تغییر یافت در حین پایین آمدن بطور ناگهانی وضعیت جوی هوای آن منطقه یکباره به­هم ریخت و با کولاک مواجه شدیم وبا پایین آمدن وضعیت هوا مناسب­تر شد در بارگاه سوم وسایل خود را جمع­بندی و پس از تحویل اسکان موقتی سمت حرکت به سوی گوسفند سرا ادامه یافت ساعت 00/17 با روحیه فوق­العاده  به سمت کرمانشاه بازگشتیم.
گفتنیست برنامه بعدی گروه کوهنوردی صعود به قله دنا  (تاریخ07-04/05/1390 ) می­باشد.
علاقه­مندان و توانمندان می­توانند پس از هماهنگی با آقای محمدرضا کماسی (طبقه سوم ستاد دانشگاه) جهت صعود در برنامه مذکور به جمع گروه ملحق گردند.
۲۵ تیر ۱۳۹۰ ۱۱:۳۲