نخستین همایش آموزشی آشنایی با کالاهای پزشکی ، دندانپزشکی ، آزمایشگاهی برگزار شد.

نخستین همایش آموزشی آشنایی با کالاهای پزشکی ، دندانپزشکی ، آزمایشگاهی که دارای استاندارد ومجوزهای لازم می باشند، با حضورهیأت مدیره اتحادیه و اعضا صنف فروشندگان لوازم بهداشتی و تجهیزات پزشکی کرمانشاه ومسئولین مرتبط در استان در محل سالن شهدای اصناف برگزار گردید
در این مراسم  که با همت اتحادیه صنف لوازم بهداشتی وتجهیزات پزشکی برگزار شد و دکتر محسنی معاونت درمان ، دکتر تحویلیان معاونت دارو و غذا ،  مهندس شیرزادیان رییس اداره تجهیزات پزشکی حضور داشتند ،محمد رشید ابرناک رییس اتحادیه فروشندگان لوازم بهداشتی و تجهیزات پزشکی ‌از آمادگی اجرایی شدن کامل دستور العمل های وزارت بهداشت ،‌درمان و آموزش پزشکی و همچنین مقررات قانون نظام صنفی در سطح واحد های صنفی توزیع کننده تجهیزات پزشکی خبر داد و افزود: با توجه به اهمیت ویژه مصرف تجهیزات پزشکی در پیشگیری و تشخیص ،‌درمان و توانبخشی بیماران و بودن بستر لازم در استان برای مصرف کالاهایی که استاندارد و تأیید های لازم باشند و همچنین تلاش مسئولین محترم اداره تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و هماهنگی اتحادیه صنف لوازم بهداشتی و تجهیزات پزشکی استان کرمانشاه بعنوان نمونه و الگوی کشوری انتخاب شده است.
وی در ادامه افزود که توزیع کنندگان تجهیزات پزشکی در استان مصمم هستند که با توجه به صلاح و صرفه خود و بیماران کالاهایی مجوز دار و با کیفیت را توزیع نمایند.سپس با اشاره به این مطلب که حدود 70واحد صنفی در رسته های فروش تجهیزات پزشکی ،‌دندانپزشکی و آزمایشگاهی در شهر کرمانشاه فعال می باشند و توانایی ارائه خدمات به مراکز درمانی و بیماران را در حد عالی دارا می باشند،‌افزود :از مسئولین محترم دانشگاه علوم پزشکی درخواست داریم که در حد پتانسیل و توان این صنف خرید تجهیزات پزشکی از استان انجام پذیرد که رونق گردش اقتصادی این واحدها سبب سرمایه گذاری بیشتر در استان شده و قطعاً خدمات با کیفیت بالاتر را به مردم ارائه می نمایند و بدان معنا است که سرمایه گذاری در استان به علت تولید این کالاها پیش خواهد رفت.

در ادامه مهندس شیرزادیان و خانم مهندس مجتهدی ،‌مقررات جدید نحوه توزیع تجهیزات پزشکی را برای حاضرین تشریح نمودند و از اعضا صنف دعوت نمودند که برای آشنایی بیشتر از سایت  imd.ir بصورت هفتگی بازدید و از آخرین اطلاعات اداره کل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت استفاده لازم را ببرند.

سپس  براری مدیر کل تعزیرات حکومتی استان ،‌مقررات قانون نظام صنفی و تعزیرات حکومتی را در خصوص برخورد با توزیع و نگهداری کالای قاچاق و همچنین تخلفات صنفی در زمینه توزیع این کالاها را به حضار یادآور شدند.
در پایان این همایش ضمن اهدا لوح تقدیر به 4نفر از اعضا نمونه این صنف ،‌جلسه پرسش و پاسخ برگزار و به سؤالات این صنف توسط مسئولین امر پاسخ داده شد.