راه یافتگان به المپیاد کشوری علمی دانشجویان مشخص شدند

اولین المپیاد در مرداد ماه سالجاری در اصفهان برگزار می شود.

اولین المپیاد دانشجویان علوم پزشکی کشور در سه حیطه استدلال بالینی ، تفکر علمی در علوم پایه و مدیریت نظام سلامت در راستای شناسایی و ترغیب و تشویق افراد مستعد علمی ، جهت دهی به فعالیت های علمی فوق برنامه ، ایجاد روحیه و نشاط علمی و تبادل فرهنگی بین دانشگاهی طراحی گردیده است.

رییس مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی  دانشگاه ضمن اعلام این خبر گفت : این مرکز نیز برای شناسایی دانشجویان مستعد در این زمینه ها اقدام به برگزاری آزمون تئوری و علمی نمود.

دکتر نجفی گفت :خانم ها روژین نیک رای ، فیروزه فرشچیان و روناک احمدی در حیطه استدلال بالینی ، آقایان محمد رسول قدمی و محمد باقر مجنونی و خانم نسیم جمشیدی در حیطه تفکر علمی در علوم پایه خانم سحر فتحی و آقایان امید حیدری و حمید جهاندوست در حیطه مدیریت نظام سلامت در اولین المپیاد کشوری در اصفهان شرکت خواهند کرد.

گفتنی است طی مراسمی با حضور مسوولان و اعضای کمیته علمی از این دانشجویان تقدیر شد.