نخستین بار در کشور:کسب درجه 1 عالی ارزشیابی برای سه سال متوالی توسط بیمارستان امام رضا(ع)

نخستین بار در کشور مرکز آموزشی ، درمانی امام رضا (ع) توانست برای سومین سال پیاپی درجه ارزشیابی 1 عالی کشور را به دست اورد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ، درمانی کرمانشاه با اعلام این خبر افزود: درحدود 850 بیمارستان در سطح کشور سالیانه مورد ارزشیابی قرار می گیرند و در 5 درجه ارزشیابی شامل زیر استاندارد (که فقط 3 تا 6 ماه اجازه ادامه فعالیت دارند) و درجه های 3 ، 2، 1 و 1 عالی جای می گیرند.

دکتر صمد نوری زاد با اعلام اینکه تاکنون فقط 13 بیمارستان کشور توانسته اند درجه ارزشیابی 1 عالی را کسب کنند که اکثریت آنان در تهران و تعدادی از شهرهای بزرگ کشور هستند ، افزود : خوشبختانه افتخار دستاورد مهم کسب سه سال متوالی این درجه که با تلاش جمعی اعضای هیات علمی ، کارکنان ، گروه مدیریت مرکز و پرسنل دانشگاه میسر گردیده ، نصیب استان کرمانشاه شده است.

دکتر نوری زاد سپس به تشریح روند کسب این امتیاز پرداخت و گفت: برای کسب درجه 1 عالی ابتدا در سطح دانشگاه ، بیمارستان ها توسط تیم ارزشیابی مورد بررسی قرار گرفته و با کسب امتیازات لازم به وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی معرفی می شوند که توسط تیم تخصصی وزارتخانه نیز ارزشیابی صورت می گیرد.

وی ملاک های بررسی را برابر دستور العمل هفده گانه وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی دانسته و به محورهای اورژانس ، رعایت ضوابط شرعی ، کمیته ها ، بهداشت و نظافت عمومی ، پرسنل و متخصصان ، تجهیزات پزشکی ، تجهیزات غیر پزشکی و ایمنی بیمار ، شاخص های ارزشیابی کیفی و میزان رضایتمندی بیماران اشاره کرده و کسب امتیاز 5/97 در هر محور را برای کسب درجه 1 عالی ضروری دانست.

گفتنی است دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در میان 44 دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی جزو معدود مراکز دانشگاهی می باشد که دارای بیمارستانی با این درجه ارزشیابیست.