معاون آموزشی : کارآموزان پزشکی و انترنها در بیمارستانها مستقلانه عمل نمی کنند

دکتر وزیری نگرانی بیماران در خصوص امکان معاینه و درمانشان توسط دانشجویان یا کار آموزان در بیمارستانها را بی مورد عنوان کرد و این مسئله را فاقد عینیت دانست.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: دانشجویان، کارآموزان پزشکی و انترنها در بیمارستانها مستقلانه عمل نمی کنند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، دکتر سیاوش وزیری در جریان نشست خبری که در بیمارستان طالقانی برگزار شد، اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی رسالت آموزش دانشجویان، کارآموزان پزشکی و انترنها را بر عهده دارد و این عده بسیاری از برنامه های آموزشی خود را بر بالین بیماران می گذرانند.

دکتر وزیری در ادامه اظهار داشت: اما این عده هیچ گونه مسئولیتی از لحاظ قانونی در حوزه درمان ندارند و لذا نمی توانند در مراکز درمانی به شکل مستقل تصمیم گرفته و اقدام کنند.

وی گفت: به طور مثال جراحیهای مهم در بیمارستانها زیر نظر رزیدنتهای ارشد و جراحان انجام می شود و دانشجویان و انترنها حق دخالت ندارند، و در این مورد حتی یک مورد مستند فعالیت و تصمیم مستقل مشاهده نشده است، زیرا تخلف محسوب شده و از سوی دیگر دانشجو دارای مهارت لازم نیست.