بیمارستان معتضدی به عنوان اولین بیمارستان دوستدار مادر کشور معرفی شد.

وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، مرکز آموزشی ، درمانی و تحقیقاتی معتضدی را به عنوان اولین بیمارستان دوستدار مادر دانشگاه علوم پزشکی در کشور از میان ده بیمارستان منتخب معرفی نمود.

بیمارستان معتضدی به عنوان اولین بیمارستان دوستدار مادر کشور معرفی شد.

وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، مرکز آموزشی ، درمانی و تحقیقاتی معتضدی را به عنوان اولین بیمارستان دوستدار مادر  دانشگاه علوم پزشکی در کشور از میان ده بیمارستان منتخب معرفی نمود.

رییس مرکز آموزشی ، درمانی معتضدی با اعلام این خبر گفت : در این نامه رعایت حریم خصوصی مادران و اجازه حضور همسر در واحد لیبر، برنامه ریزی برای کاهش مداخلات غیر ضروری حین لیبر و زایمان، استفاده از روش دارویی بی دردی (انتونکس) در حدود پنجاه درصد از زایمانها، استفاده از روشهای غیر دارویی کاهش درد زایمان مانند لیبر و زایمان در آب و ماساژ و همچنین برنامه ریزی برای کاهش سزارین در خانمهای با بارداری اول، انجام زایمانها توسط ماما با نظارت پزشک متخصص زنان و زایمان، برگزاری کلاسهای آمادگی زایمان برای مادران، حضور همراه آموزش دیده در اتاق لیبر و زایمان و انجام سزارین با اندیکاسیونهای علمی و بر اساس سیر لیبر را از جمله فعالیتهای مهم این مرکز در راستای دستیابی به لوح دوستدار مادر عنوان نمود.
دکتر فریبا ویسی افزود :بنا بر تحلیل وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در این بیمارستان در سال 89 از تعداد 4983 زایمان انجام شده که شامل تعداد 3413 مورد (5/68) زایمان طبیعی و 1570 مورد (5/31 درصد) سزارین بوده است و از تعداد کل زایمانهای طبیعی 782 مورد (9/22درصد) زایمان فیزیولوژیک بدون مداخله انجام شده است.
وی عنوان کرد در این نامه همچنین با اشاره به کاهش میزان سزارین پس از اجرای برنامه بیمارستان دوستدار مادر در این مرکز و  با توجه به مستندات و شواهد فوق ، بیمارستان معتضدی حائز شرایط دریافت لوح بیمارستان دوستدار مادر به عنوان اولین بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی در کشور  ازمیان ده بیمارستان منتخب برگزیده گردیده است.
بیمارستان معتضدی