دکتر نوری زاد خواهان حمایت های بیشتر در جهت ارتقا و توسعه علمی دانشگاه شد

دکتر محققی دبیر شورای تخصصی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در بازدیدی از دانشگاه جلساتی را با دستیاران ارشد گروه های اموزشی ، کمیته ارتقا و مدیران گروه های آموزشی دانشگاه برگزار نمود.

دکتر محققی دبیر شورای تخصصی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در بازدیدی از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه جلساتی را با دستیاران ارشد گروه های اموزشی ، کمیته ارتقا و مدیران گروه های آموزشی دانشگاه برگزار نمود.

در آخرین جلسه ابتدا ریاست دانشگاه ، دکتر نوری زاد با تبیین استعدادهای مناسب در غرب کشور و استان کرمانشاه خواهان حمایت های بیشتر در جهت ارتقا و توسعه علمی دانشگاه شد.

دکتر محققی نیز درمورد بحث مصوبات شورای تخصصی و فوق تخصصی و آموزش دستیاران نکاتی را بیان داشته و پس از ان مدیران گروه های آموزشی دانشگاه چالش های پیش رو و تعاملات فیمابین دانشگاه و وزارتخانه را ارائه نمودند.

در انتهای جلسه نیز دکتر محققی به سوالها و موارد مطروحه پاسخ گفت.

این جلسه تا ساعت 1 بامداد روز چهارشنبه 9 تیرماه ادامه داشت.

۱۱ تیر ۱۳۸۸ ۱۱:۳۰