گام بلند کوهنوردان دانشگاه ؛ فتح آرارات

گروه کوهنوردی دانشگاه شب عید سعید فطر به قله آرارات در کشور ترکیه صعود خواهد کرد.

نادر منتظریانی  ، محمدعلی خزایی ، دکتر غلامرضا شیبت زاده ، غلامرضا آفریننده و محمد داهیم (م آ د امام علی (ع)) ، صفرقلی خنجری ( دانشکده بهداشت ) ، احمد مظاهری و محمدرضا کاکایی( معاونت دانشجویی ، فرهنگی ) ، کامیار رستم آبادی (شبکه بهداشت و درمان کنگاور) ، بهمن عبدی و علیرضا حیدری (بازنشسته ) ، نوذر محمدی (مدیریت درمان تامین اجتماعی ) ، علی اصغر کیانی ، نامدار شکری ، سیامک پردلی( سازمان مرکزی ) و اکبر آزادی (فوریت های پزشکی) اعضای این گروه هستند.

شایان ذکر است که گروه مذکور در آخرین صعودها بام ایران ( دماوند ) و بلندترین قله زاگرس ( دنا) را فتح کردند.