تقدیر دکتر لنکرانی از دانشگاه به خاطر خدمات گسترده برای پیشگیری و درمان معتادان

دکتر لنکرانی پوشش ارائه خدمات با همکاری سازمان های مردم نهاد را دارای رشد 15 برابر دانست.

به دنبال تقدیر ریاست محترم جمهوری و ستاد مبارزه با مواد مخدر از آقای دکتر لنکرانی ، وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، ایشان طی نامه ای به ریاست دانشگاه از تلاش های مجموعه دانشگاه در زمینه پیشگیری و درمان معتادان و احیای نفوس انسان ها و از تلاش بی وقفه در خدمات پیشگیری ، درمان و کاهش آسیب این قشر از بیماران قدردانی کرد.

دکتر لنکرانی افزایش بار مسوولیت مجموعه  در ایفای وظایف نظام سلامت را در این عرصه متذکر شده و از همکاران خواسته است با تلاش مضاعف و جهادی ، به دنبال جهشی فراتر در ای مقوله حساس و مهم باشیم.

دکتر لنکرانی پوشش ارائه خدمات با همکاری سازمان های مردم نهاد را دارای رشد 15 برابر دانسته و تاکید کرده است هیچگاه چنین جهشی در این عرصه در هیچ جای دنیا رخ نداده است.

دکتر لنکرانی توصیه کرده است از همه ظرفیت ها به ویژه ظرفیت شورای سلامت استان در این راستا به شیوه ای موثرتر ، کارآمدتر و عالمانه تر استفاده گردد.

۱۳ تیر ۱۳۸۸ ۱۱:۳۳