دکتر زهره رحیمی با 58 مقاله ISI در صدر پژوهشگران دانشگاه قرار گرفت.

دکتر زهره رحیمی ، پروفسور غلامرضا بهرامی و پروفسور علی مصطفایی به ترتیب با 58 ، 38 و 28 مقالهISI به عنوان سه نویسنده برتر مقالات ISI دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه معرفی شدند.

دکتر زهره رحیمی دانشیار بیوشیمی بالینی ، پروفسور غلامرضا بهرامی استاد فارماکولوژی و پروفسور علی مصطفایی استاد ایمونولوژی به ترتیب با  58 ، 38 و 28 مقالهISI به عنوان سه نویسنده برتر مقالات ISI دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه معرفی شدند.

بر اساس داده های پایگاه استنادی علوم (WOS ) بیشترین تعداد استناد به مقاله به ترتیب به مقالات پروفسور غلامرضا بهرامی (272) ، پروفسور جواد زرگوشی (269) و دکتر زهره رحیمی(176) تعلق داشته است.

بر اساس این خبر مقالات در فاصله زمانی سال های 1995 تا جولای 2011 بررسی گردیده است و دکتر اسد ویسی رایگان دانشیار بیوشیمی بالینی(26)، پروفسور جواد زرگوشی استاد ارولوژی (24) ،دکتر فرهاد احمدی استادیار شیمی تجزیه (20) ، دکتر منصور رضایی استادیار آمار زیستی (20) ، هادی مظفری دانشجوی Ph.D بیوشیمی بالینی (19) کامران منصوری مربی هماتولوژی (17) و امیر کیانی دانشجوی Ph.D سم شناسی (16 ) عناوین چهارم تا دهم این جدول را به خود اختصاص داده اند.

در این جدول همچنین نام دکتر هادی ادیبی(13)، بهاره محمدی(13) ، دکتر علی پور متعبد(13)، دکتر علیرضا احمدی (13)، دکتر رضا خدارحمی (11) ، دکتر قباد محمدی (10)، دکتر محسن شهلایی (10) ، دکتر یداله شکیبا (10) ، دکتر رضا اکرمی پور (9)، دکتر فرید نجفی (8) ، دکتر علی الماسی (7) ، دکتر حبیب اله خزایی (7) ، دکتر فیض اله منصوری (7) ، دکتر حمید نعمانی (7) و دکتر محمودرضا مرادی (6) در رده های یازده تا بیست و پنجم به چشم می خورد .

دکتر زهره رحیمیدکتر بهرامی

دکتر زهره رحیمی                                                                               دکتر غلامرضا بهرامی

دکتر مصطفاییدکتر ویسی

دکتر علی مصطفایی                                                                            دکتر اسد ویسی رایگان