حضور موفق دانشگاه در نمایشگاه بین المللی تجهیزات پزشکی

در این نمایشگاه که در سنندج برگزار شده است واحدهای تولیدی توانمندی های خود را به نمایش گذاشتند.
اولین نمایشگاه تجهیزات پزشکی و توریسم درمانی غرب کشور از روز 15تا 17 شهریور ماه با حضور میهمانانی از اقلیم کردستان عراق در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی سنندج برگزار گردید.به گزارش روابط عمومی در این نمایشگاه که در محل دائمی نمایشگاه برپا شد بیش از 40 واحد تولیدی تجهیزات پزشکی وچندین دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی از سراسر کشور توانمندیهای خود را در زمینه صنعت پزشکی ،ابزار جراحی،تجهیزات چشم پزشکی واتاق عمل به نمایش گذاشتند.
گفتنی است دراین نمایشگاه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز با حضور مسئول وکارشناسان اداره تجهیزات پزشکی حوزه معاونت درمان آقایان مهندس تورج شیرزادیان ومصیب عرفانی وخانم ها سهیلا بهاری فرد و زینب صادقی حضور یافت وگزیده ای از توانمندیهای دانشگاه به نمایش گذاشته شد.
در این نمایشگاه رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان و نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه آمادگی خود را برای ارائه خدمات آموزشی و توریسم درمانی ومدیریت بیمارستانی به اقلیم کردستان عراق اعلام کرد.