سومین آزمون استخدامی دانشگاه طی شش ماه گذشته برگزار شد.

در این آزمون که جهت بکارگیری در 44 رشته شغلی در شهرستان های محتلف استان برپا گردید 3627 نفر به رقابت پرداختند.

آزمون استخدامی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ، درمانی کرمانشاه صبح و بعد از ظهر روز جمعه بیست و پنجم شهریورماه در دو مجموعه سالن ورزشی شهدای دانشگاه برگزار شد.

مسوول اداره استخدام دانشگاه با اعلام این خبر گفت نتایج اولیه آزمون حداکثر تا 45 روز دیگر بر روی وب سایت دانشگاه قرا خواهد گرفت.

غلامرضا مرمریان با اشاره به ارزیابی مثبت از برگزاری آزمون روز جمعه از حضور یکصد و پنجاه نفر از کارکنان دانشگاه جهت برگزاری شایسته آزمون خبر داد.

مرمریان افزود : ظرف 6 ماه گذشته سه آزمون استخدامی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شده است.