آغاز سال تحصیلی ، ادای احنرام به شهدای گمنام

معاون آموزشی دانشگاه: ما باید برای افزایش انگیزه دانشجویان تلاش کنیم.

تعدادی از اعضای هیات رییسه ، هیات علمی و دانشجویان دانشگاه با حضور در مزار شهدای گمنام در دامنه کوه تاق بستان ضمن ادای احترام به شهدای گرامی به غبار روبی و عطر افشانی مزار شهدا پرداخته و با گذاشت گل بر سر مزار آنها یاد دلاوران گمنام سالهای دفاع مقدس را گرامی داشتند.

در این مراسم که صبح روز یکشنبه سوم مهرماه برگزار شد دکتر وزیری معاونت آموزشی دانشگاه با شرح رشادت ها و دلاورمردی های رزمندگان را گرامی داشتند ملت رامدیون آنان دانست.

پس از آن شرکت کنندگان با حضور در سر کلاس درس در دانشکده پیراپزشکی آغاز سال تحصیلی را جشن گرفتند.

دکتر سیاوش وزیری در این نشست با اشاره به اهمیت حفظ انگیزه در محیط تحصیل و اخلاق مدار بودن آموزش عنوان داشت که دانشگاه از کار جمعی دانشجویان در جهت ارائه راهبردهای دگرگونی شرایط و کیفیت آموزش استقبال می کند.

معاون آموزشی دانشگاه گفت : ما باید برای افزایش انگیزه دانشجویان تلاش کنیم.

دکتر محمدرضا نیکبخت نیز با تبریک آغاز سال نو دانشجویان را به توجه بیشتر به درس و نیز شرکت در فعالیت های اجتماعی و دانشجویی فراخواند و بر کیفیت آموزش و نیز به فراگیری مباحثی چون تاریخ و ادبیات در کنار تحصیل توصیه کرد.