کارگاه روابط بین فردی موثر برگزار شد.

دکتر اجاقی : سلسله کارگاه های مهارت زندگی منجر به ارتقای بهداشت روانی و همچنین غنای روابط انسانی می شود.

کارگاه روابط بین فردی موثر توسط دفتر امور بانوان در روز چهارم مهرماه در سالن مرکز توسعه آموزش پزشکی برگزار شد.

در این کارگاه یکروزه که تعداد 50 نفر از زنان شاغل دانشگاه حضور داشتند دکتر اجاقی مشاور امور بانوان دانشگاه تاکید کرد که سلسله کارگاه های مهارت زندگی منجر به ارتقای بهداشت روانی و همچنین غنای روابط انسانی شده و به افراد کمک می کند تا مثبت عملکرده و سطح بهداشت روانی خویش و جامعه را ارتقا می بخشد.

دکتر عمران داوری نژاد و خانم عباسپور مدرسان این کارگاه بودند که در خصوص مهارتهای روابط بین فردی موثر شامل چهار حوزه مهارتی اعتماد کردن به یکدیگر ، برقراری ارتباط روشن و عاری از ابهام ، پذیرش و حمایت یکدیگر و حل تعارض و مشکلات موجود در روابط بین فردی به شیوه ای سازنده با حضار به تبادل نظر پرداختند.