تودیع و معارفه ریاست مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع )

دکتر فرامرزی به عنوان رییس بزرگترین بیمارستان غرب و شمال غرب ایران جانشین دکتر روشنی شد
مراسم تودیع و معارفه رییس مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) هجدهم تیرماه در سالن شهید نوروز نژاد برگزار شد .دکتر روشنی ریاست سابق بیمارستان در این مراسم ضمن ارایه خلاصه ای از فعالیت های 27 ماه تصدی ریاست این بیمارستان  ، کسب سه عنوان رتبه عالی ارزشیابی کشور توسط بیمارستان بصورت پیاپی را گواه همکاری صادقانه و صمیمانه پرسنل بیمارستان در تمامی سطوح دانست. دکتر احمد فرامرزی هم ضمن تقدیر از زحمات دکتر روشنی خواستار همکاری بیدریغ همه همکاران مرکز و مسئولین دانشگاه شد. در ادامه دکتر صمد نوری زاد ضمن سپاس  از تلاشهای دکتر روشنی،  بیمارستان امام رضا(ع) را دارای پرسنلی خوب ، توانمند و جوان دانست که می تواند  با تعامل تنگاتنگ هیئت علمی و کارکنان بصورت چراغی بر فراز آموزش و درمان غرب کشور  بدرخشد. در پایان ضمن اهدای لوح، هدایایی به رسم یادبود از طرف ریاست دانشگاه ، کارکنان و ...  به دکتر روشنی اهدا گردید.