اولین کارگاه آموزشی پرسنل نیروی انتظامی درخصوص مبارزه با قاچاق تجهیزات پزشکی برگزار شد.

در این نشست دکتر معیاری معاون درمان دانشگاه به تشریح علل قاچاق تجهیزات پزشکی پرداخت.

اولین کارگاه آموزشی پرسنل نیروی انتظامی درخصوص مبارزه با قاچاق تجهیزات پزشکی در محل مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی برگزار شد.

در این جلسه که شماری از پرسنل نیروی انتظامی مستقر  در یگان های مرزی و پلیس آگاهی شهرستان های مختلف سطح استان و کارشناسان تجهیزات پزشکی دکتر معیاری معاون درمان دانشگاه به تشریح علل قاچاق تجهیزات پزشکی پرداخت.

مهندس شیرزادیان سرپرست اداره تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و کارشناسان این اداره نیز به ذکر نکاتی در خصوص شرایط تجهیزات پزشکی در ایران و جهان و همچنین سهم ایران از صادارت و واردات تجهیزات پزشکی و نحوه تشخیص کالای اصیل از غیر اصیل پرداخته و گمرکات تخصصی را معرفی نمودند.