توسط دفتر امور بانوان برگزار شد : کارگاه های مهارت مدیریت استرس و مدیریت صحیح تغذیه خانواده

برگزار ی کارگاه آموزشی یک روزه "مهارت مدیریت استرس" توسط دفتراموربانوان
استرس تجربه شایع انسانهاست و مدیریت استرس به عنوان یک رکن اساسی سلامت جسمی و روانی همواره مورد توجه متولیان سلامت جوامع می باشد. در این راستا دفتر امور بانوان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در تاریخ 24/7/1390 یک کارگاه آموزشی یک روزه تحت عنوان مهارت مدیریت استرس با حضور 78 نفر از بانوان شاغل دانشگاه در محل آمفی تئاتر کتابخانه مرکزی(محوطه بیمارستان طالقانی) برگزار نمود و سرکار خانم مژگان سعیدی بعنوان مدرس کارگاه مطالب جامعی در زمینه تعریف استرس و راههای مقابله با آن ارائه نمودند.

دفتراموربانوان همچنین کلاس آموزشی "مدیریت صحیح تغذیه خانواده" برگزار نمود.
با هدف حساس سازی جامعه نسبت به ابعاد مختلف سلامت زنان هفته آخر مهر ماه به عنوان هفته ملی سلامت بانوان ایرانی (سبا) نامگذاری شده است. روز دوم این هفته (یکشنبه 24/7/1390 ) با مناسبت تقویمی روز جهانی غذا، روز "تغذیه سالم" نامگذاری شده است. در این راستا دفتر امور بانوان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه یک کلاس آموزشی تحت عنوان "مدیریت صحیح تغذیه خانواده" با  حضور 130 نفر از بانوان شاغل دانشگاه در محل آمفی تئاتر کتابخانه مرکزی(محوطه بیمارستان طالقانی) برگزار نمود و جناب آقای رشیدی بعنوان مدرس کارگاه مطالب جامعی در این زمینه ارائه نمودند.