کارگاه بین المللی Gene Delivery آذر ماه سال 90 در دانشکده داروسازی برگزار می گردد

این کارگاه چهار روزه از تاریخ 7 الی 10 آذرماه در دو بخش تئوری و عملی و با شرکت اساتید دانشگاههای کشور هلند برگزار خواهد شد.

همکارانی که مایل به شرکت در کارگاه عملی هستند حد اکثر تا تاریخ 7 آبانماه، مبلغ یک میلیون ریال به شماره حساب   1611216635 جام بانک ملت بنام درآمدهای غیر بهداشتی معاونت آموزشی دانشگاه واریز  و اصل فیش بانکی را به معاونت اداری مالی دانشکده داروسازی تحویل نمایند.

بدیهی است عدم واریز وجه تا تاریخ اعلام شده به منزله عدم تمایل به شرکت در کارگاه عملی تلقی خواهد شد.
لازم به ذکر است که شرکت در بخش تئوری کارگاه جهت اساتید محترم آزاد می باشد.