کرمانشاه به عنوان مرکز یکی از قطب های چهارگانه بازرسی کشور انتخاب شد.

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به عنوان دبیرخانه ادارات بازرسی ، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه های منطقه 2 کشور انتخاب شد.

مسئول اداره بازرسی ، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه با اعلام این خبر افزود : بدین ترتیب این دانشگاه به عنوان عضو دبیرخانه مرکزی ادارات بازرسی مستقر در وزارت متبوع و مسئول برنامه ریزی و سیاستگزاری کلیه ادارات بازرسی دانشگاه های استان های این منطقه شامل گیلان ، قزوین ، زنجان ، اردبیل ، آذربایجان غربی و شرقی ، کردستان ، کرمانشاه ، همدان، ایلام و البرز فعالیت می نماید.

دکتر افشین باقرزاده همچنین عنوان کرد که در همایش نمایندگان ادارات بازرسی دانشگاه های علوم پزشکی که در راستای ارتقای وضعیت عملکرد این ادارات و ایجاد تعامل بیشتر و بهره گیری از خرد جمعی و تجربه و توان سایر دانشگاه ها صورت گرفت ، دانشگاه های سراسر کشور به چهار منطقه به شرح منطقه یک: با مرکزیت خراسان رضوی ، منطقه 2 با مرکزیت کرمانشاه ، منطقه 3 با مرکزیت اصفهان و منطقه 4 با مرکزیت شیراز قطب بندی شدند