برگزاری مراسم تودیع و معارفه مدیر عامل بیمارستان امام خمینی (ره)

دکتر سهراب ربیعی به عنوان مدیر عامل مرکز آموزشی درمانی امام خمینی (ره) معرفی شد
مراسم تودیع دکتر مهتاب سوهانی و معارفه دکتر سهراب ربیعی با عنوان مدیر عامل مرکز آموزشی درمانی امام خمینی (ره) شنبه 27/4/1388با حضور ریاست و معاونین دانشگاه و پرسنل مرکز برگزار شد.  دکتر جویباری معاونت درمان دانشگاه در این مراسم ضمن تشکر از زحمات دکتر سوهانی در دوران تصدی مدیر عاملی این مرکز ، ابراز امیدواری کرد که  خدمات مرکز آموزشی درمانی امام خمینی (ره) به منطقه با حضور دکتر ربیعی شکوفاتر از قبل شود . دکتر ربیعی هم با تشکر از زحمات دکتر سوهانی هدف اصلی خود را رضایت بیش از پیش مراجعین مرکز دانست.  دکتر نوری زاد نیز در پایان این مراسم با قدر دانی از زحمات پرسنل مرکز آموزشی درمانی امام خمینی (ره) وخصوصا دکتر سوهانی ، بیمارستان امام خمینی را دارای جایگاه ویژه در منطقه با توجه به بخشهای بینظیر سوختگی ، مسمومیت، گوش و حلق و بینی،  و... ذکر کرد و بر بهبود هرچه بیشتر خدمات ارایه شده به مراجعین به خصوص از لحاظ هزینه های درمانی با همکاری گروه های آموزشی تاکید کرد .