بیمارستان امام رضا (ع) به عنوان رتبه اول حاکمیت بالینی در بین تمامی بیمارستان های استان برگزیده شد.

گروه ارزیابی حاکمیت بالینی دانشگاه از مرکز آموزشی ، درمانی 515 تختخوابی امام رضا (ع) بازدید کرد.

در این بازدید اعضا از نزدیک با فعالیت های انجام شده در راستای دستیابی به اهداف مدنظر جشنواره حاکمیت بالینی آشنا شدند و مستندات و اقدامات صورت گرفته را مورد پایش و ارزیابی قرار دادند.

در این بازدیدبیمارستان امام رضا (ع) با کسب بالاترین امتیاز به عنوان رتبه اول در بین تمامی بیمارستان های استان توسط گروه ارزیابی حاکمیت بالینی دانشگاه انتخاب و به جشنواره معرفی گردید.

گفتنیست این مرکز در روزهای آتی توسط تیم ارزیابی حاکمیت بالینی وزارت بهداشت مورد پایش قرار می گیرد.