مرکز سوختگی در کرمانشاه احداث خواهد شد.

قائم مقام وزیر و رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ، درمانی کرمانشاه با اعلام این خبر گفت : به زودی مراحل برنامه ریزی احداث این بخش که یکی از نیازهای استان و مطالبات مردم می باشد آغاز خواهد شد.

مرکز سوختگی مجهزی در کرمانشاه احداث خواهیم نمود.

قائم مقام وزیر و رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ، درمانی کرمانشاه با اعلام این خبر گفت : به زودی مراحل برنامه ریزی احداث این مرکز که یکی از نیازهای استان و مطالبات مردم می باشد آغاز خواهد شد.

این مرکز در سه طبقه با حدود سه هزار متر مربع با پنجاه تخت شامل 40 تخت بستری و 10 تخت BICU احداث خواهد شد.

برای این پروژه اغعتباری معادل هشتاد میلیاردریال درنظر گرفته شده است که از محل اعتبارات سفر مقام معظم رهبری و وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی تامین خواهد شد.

دکتر محمدرضا نیکبخت از احداث این مرکز در جنب بیمارستان 515 تختخوابی امام رضا (ع) خبر داد و گفت:ما باید سعی کنیم بهترین امکانات را برای ارائه خدمات درمانی به مردم کرمانشاه و استان های همجوار به عنوان قطب درمانی غرب کشور فراهم نماییم.