اطلاعیه ی پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی پژوهشی (Ph.D by Research)

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اقدام به پذیرش دانشجو در مقطع Ph.D by Research در رشته های علوم سلولی و مولکولی ، علوم دارویی و فارماکوژنتیک در مرکز تحقیقات بیولوژی پزشکی می نماید.
اطلاعیه ی پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی پژوهشی (Ph.D by Research)
***************************************
با توجه به جایگاه مهم پژوهش و به استناد مصوبه ی شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی کشور ، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اقدام به پذیرش دانشجو در مقطع Ph.D by Research در رشته های علوم سلولی و مولکولی ، علوم دارویی و فارماکوژنتیک در مرکز تحقیقات بیولوژی پزشکی می نماید .
لذا از دارندگان مدارک پزشکی عمومی،داروسازی،دامپزشکی و کارشناسی ارشد کلیه گرایشهای بیولوژی درخواست میشود با مطالعه ی دقیق آئین نامه ی مربوطه و شرایط ورود به دوره که متن کامل آن در سایت ذیل موجود می باشد ، نسبت به تکمیل فرم ثبت نام و ارسال مدارک اقدام فرمایند .
مهلت ثبت نام از تاریخ  28/8/1390 لغایت 19/9/1390 می باشد و مدارک بایستی فقط از طریق پست پیشتاز به آدرس ذیل ارسال شود :
آدرس: کرمانشاه ، بلوار شهید دکتر بهشتی ، ساختمان شماره 2 دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ، حوزه ی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه ، واحد امور بین الملل ، کدپستی : 6714673159 تلفن تماس : 8367333
E-mail: rt.int.affairs@kums.ac.ir
تذکر مهم : به مدارکی که پس از مهلت مذکور ارسال گردد،ترتیب اثر داده نخواهد شد .
 و فرم ثبت نام