شورای سیاستگذاری پیشگیری و درمان سوء مصرف مواد در دانشگاه تشکیل شد.

نخستین بار در کشور این شورا در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تشکیل گردید.

به منظور تعیین استراتژی و رویکرد به مقوله اعتیاد با نگاهی کاملا علمی و مشاوره به دستگاه های فعال در این زمینه ، نخستین بار درکشور شورای سیاستگذاری پیشگیری و درمان سوء مصرف مواد در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ، درمانی کرمانشاه تشکیل شد.

رییس شورای سیاستگذاری پیشگیری و درمان سوء مصرف مواد با اعلام این خبر گفت : با عنایت به منویات مقام معظم رهبری و دستورات ریاست محترم جمهوری درخصوص بلیه و پدیده شوم اعتیاد و لزوم تمهیدات لازم درمانی برای بیماران دچار سوء مصرف مواد اقدام به تشکیل این شورا در کرمانشاه گردید که از اهداف آن ایجاد هماهنگی بین بخشی تشکیلات دانشگاهی و ارائه خدمات پژوهشی و علمی و نیز مشاوره به دستگاه های مرتبط می باشد.

دکتر صمد نوری زاد نظارت کلی بر روند درمان ، پیشگیری و کنترل مراکز درمانی و سیاستگذاری منطقه ای در خصوص نحوه ارائه خدمات را از جمله وظایف این شورا دانست.

گفتنی است اعضای این شورا معاونان دانشگاه و کارشناسان حوزه نظارت بر درمان بوده و دبیری شورا را که در معاونت درمان مستقر می باشد دکتر پیمان پاکزاد برعهده دارد.

۳۰ تیر ۱۳۸۸ ۱۳:۳۳