همایش سراسری مراقبت های ویژه صبح روز دوشنبه سی ام آبانماه در دانشکده پیراپزشکی آغاز به کار کرد.

در این همایش که توسط دانشکده پیراپزشکی و با همکاری انجمن علمی پرستاران قلب ایران ، 33 مقاله به صورت سخنرانی و 80 مقاله به صورت پوستر در طول سه روز همایش ارائه می گردد و شش تن از صاحب نظران نیز سخنران ویژه همایش خواهند بود.

همایش سراسرس مراقبت های ویژه صبح روز دوشنبه سی ام آبانماه در سالن اجتماعات دانشکده پیراپزشکی آغاز به کار کرد.

در جلسه نخست این همایش پروفسور معصومعلی معصومی جراح قلب و عروق با عنوان نقش پرستار در تیم درمانی بخش های ویژه سخن گفت و دکتر حمیدرضا سعیدی ، محمدرسول توحیدنیا ، دکتر محمدرضا حیدری و ژاله دزفولی منش تحت عناوین بررسی ضایعات مغزی بیماران ترومای متعدد ICU ، رعایت اصول حفاظت دربرابر پرتو در بخش ویژه ، نقش پرستار در بکارگیری کاتتر ورید ژگولار در ارزیابی بیماران و بررسی فراوانی الگوی حساسیت دارویی باسیل های گرم منفی عفونت های خونی سخنرانی کردند.

در این همایش که توسط دانشکده پیراپزشکی و با همکاری انجمن علمی پرستاران قلب ایران ،  33 مقاله به صورت سخنرانی و 80 مقاله به صورت پوستر در طول سه روز همایش ارائه می گردد و شش تن از صاحب نظران نیز سخنران ویژه همایش خواهند بود.

۳۰ آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۵۹