با به ثمر رسیدن پروژه های دانشگاه ، چهره سلامت در استان دگرگون می شود

مهندس احمد بابایی به عنوان سرپرست گروه فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه معرفی شد

مراسم تودیع و معارفه سرپرست گروه فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه ظهر روز سی ام تیرماه در سالن جلسات ستاد دانشگاه برگزار شد.

دکتر نوری زاد در این نشست ضمن تجلیل از زحمات مهندس مهدی شریفی در مدت تصدی این مسوولیت مهندس احمد بابایی را به عنوان سرپرست گروه فنی معرفی کرد.

دکتر نوری زاد در این نشست ضمن بر شمردن پاره ای از سجایای اخلاقی رسول خدا به مناسبت عید مبعث آرزو کرد از این الگوی برتر در زندگی خانوادگی ، فردی و اجتماعی بهتر بهره بگیریم.

دکتر نوری زاد آنگاه به فرسوده بودن برخی بناها و سرعت گرفتن پروژه های عمرانی دانشگاه اشاره کرده و به ثمر رسیدن آن ها را باعث دگرگون شدن چهره سلامت در استان دانست.

در این مراسم معاونت توسعه ی مدیریت و منابع دانشگاه نیز از نیاز دانشگاه به احداث سریعتر پردیس گفته و با توجه به احتمال ارتقای دانشگاه به تیپ 1 ، دانشگاه را نیازمند به بناهای خوب و شایسته دانست.

گفتنی است مهندس احمد بابایی دانش آموخته رشته ی مهندسی عمران ، متولد سال 1347 و دارای 19 سال سابقه کاری در دانشگاه می باشد.