آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد رشته‌های علوم پزشکی کشور از 24 بهمن ماه

رییس مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت از آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد رشته‌های علوم پزشکی کشور از 24 بهمن ماه خبر داد.

جبرائیل نسل سراجی در گفت‌وگو با خبرنگار «صنفی آموزشی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گفت: ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد رشته‌های علوم پزشکی 24 بهمن ماه از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی به نشانی sanjeshp.ir انجام می‌شود.

وی از افزایش ظرفیت پذیرش در آزمون کارشناسی ارشد رشته‌های علوم پزشکی خبر داد و افزود: آزمون کارشناسی ارشد رشته‌های علوم پزشکی اواخر خرداد ماه یا اوایل تیر ماه برگزار می‌شود.

سراجی در خصوص تغییرات آزمون کارشناسی ارشد امسال، تصریح کرد: آزمون کارشناسی ارشد رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه تربیت مدرس توسط این مرکز برگزار می‌شود.

رییس مرکز سنجش آموزش پزشکی در خاتمه گفت: بزودی تقویم زمانبندی آزمون کارشناسی ارشدعلوم پزشکی منتشر می‌شود.