دکتر پیمان قنبری مدیر مرکز آموزشی درمانی فارابی شد.

معاوت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه چرخش مدیریت ما بین همکاران لایق را امری مهم دانسته و این کار را در راستای ارتقای سلامت که یکی ار اهداف مهم دانشگاه علوم پزشکی است ، دانست.

دکتر پیمان قنبری مدیر مرکز آموزشی درمانی فارابی شد.

مراسم تودیع و معارفه دکتر پیمان قنبری و تودیع مهندس ارسلان کرم سیما صبح روز شنبه پنجم آذرماه در سالن اجتماعات این بیمارستان برگزار شد.

دکتر ابراهیم شکیبا معاوت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در این نشست چرخش مدیریت ما بین همکاران لایق را امری مهم دانسته و این کار را در راستای ارتقای سلامت که یکی ار اهداف مهم دانشگاه علوم پزشکی است ، دانست.

وی همچنین از تلاش های مهندس کرم سیما به عنوان یکی از مدیران باسابقه و شایسته دانشگاه تقدیر کرد.

در این نشست دکتر فرنیا رییس این مرکز نیز از مهندس کرم سیما تقدیر کرده و اقدامات وی را در مرکز ماندنی توصیف کرد.