کوهنوردان دانشگاه علوم پزشکی دائم برف را در کولاک فتح کردند.

برنامه بعدی این گروه فتح قله میرزایی می باشد .

سفر نگاری یکی از اعضای گروه را بخوانید:

در روز 04/09/1390 داوطلبین صعود قله دائم¬برف از درب ساختمان شماره یک ستاد دانشگاه سوار مینی ¬بوس دانشگاه شدند و طی مسیر تعدادی دیگر از همکاران به جمع آنها ملحق گردید به سمت استان همدان حرکت نمودند .

نماز صبح در هوای سرد زیر صفردرجه پشت درب بسته نمازخانه روی گردنه اسدآباد اقامه گردید پس از گردنه اسد آباد نرسیده به پلیس راه (سه¬راهی سنندج) به سمت روستای وهنان(وهنام)که سمت راست اتوبان قرار گرفته رفتیم جاده آسفالت حدود 12 کیلومتر می¬باشد نرسیده به آخرین روستا(وهنان)سمت چپ چند کیلومتری جاده خاکی را پشت سر گذاشتیم از ماشین پیاده شدیم افرادی که در این کوهنوردی شرکت نموده بودندآقایان پّردلی،خزایی،منتظریانی،داهیم،دکترشیبت¬زاده،رستم آبادی،خنجری،ناصری¬نژاد،بهرامیانوچندتن دیگر از کوهنوردان شهرستان کنگاور(گروه کوهنوردی آناهیتا) پس از مقداری راهپیمایی به دامنه کوه سرشار از برف رسیدیم با برف کوبی که برف آن به بالای زانو میرسید در ساعت 00/09 به پناهگاه رسیدیم و پس از استراحت چند دقیقه¬ای ده نفر از کوهنوردان مسیر را به سمت قله دائم برف ادامه وبا کولاک شدید و دید کم درگیر شدیم به حمد خداوند در ساعت 30/11 قله فتح گردیدپس از به جای آوردن سپاس خداوند تغییر مسیر دادیم با استفاده از میانبر وسرسره روی برف دامنه کوه به روی جاده آمدیم وبا سلامت کامل بدون هی مشکلی ساعت 00/13 سوار مینی¬بوس شدیم و به سمت کرمانشاه آمدیم . برنامه بعدی صعود به قله میرزایی –ساعت حرکت پس از اقامه اول¬وقت نماز صبح روز جمعه تاریخ 18/019/1390 از ساختمان شماره یک ستاد دانشگاه می¬باشد.علاقمندان و توانمندان می¬توانند با داشتن بیمه ورزشی و تجهیزات زمستانی کوه در برنامه مذکور شرکت شرکت نمایند.