16 مدرسه در استان کرمانشاه بعنوان مدارس مروج سلامت شناخته شده و ستاره دریافت نمودند

این طرح با حضور تیم کارشناسان صاحب نظر در دو سازمان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و اداره آموزش و پرورش انجام شد
در سال تحصیلی 90-89 طرح مدارس مروج سلامت مشترک فی مابین معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و اداره آموزش و پرورش استان کرمانشاه به اجرا در آمد .
در این طرح که با حضور تیم کارشناسان صاحب نظر در دو سازمان انجام شد 23 مدرسه معرفی شده توسط کمیته های مستقر در شهرستانها معرفی شدند که پس از تکمیل چک لیست ممیزی داخلی و خارجی از این تعداد 16 مدرسه امتیاز لازم جهت دریافت نشان مدرسه مروج سلامت را کسب نموده و از یک تا سه ستاره دریافت نمودند . ( تعداد ستاره ها از یک الی پنج می باشد ).