کاربرد و طراحی نانو داروهای هدفمند شده در کارگاه بین المللی دانشکده داروسازی به بحث گذاشته شد.

صبح روز هفتم آذرماه کارگاه بین المللی Targeted Nanomedicin در دانشکده داروسازی آغاز گردید.

دکتر محمدی رییس دانشکده داروسازی و دکتر نجفی معاونت تحقیقات و فن آوری دانشگاه سخنرانان افتتاحیه این کارگاه بودند و در اولین روز کارگاه پروفسور استورم استاد دانشگاه اتریخت هلند و دکتر ورکوهی محقق دانشگاه اراسموس در مورد کاربرد و طراحی نانو داروهای هدفمند شده به ارائه سخنرانی پرداختند.

لازم به ذکر است که کارگاه عملی Gene Dlivery نیر از امروز در همین دانشکده شروع به کار مینماید.