اداره تربیت بدنی کارکنان دانشگاه چهار دوره پیاده روی عمومی کارکنان را برگزار می کند.

رییس تربیت بدنی کارکنان دانشگاه با اعلام این خبر گفت در روزهای دوم ، نهم ، شانزدهم و سی ام دیماه برنامه ها را به اجرا در می آورد.

اداره تربیت بدنی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در دیماه امسال چهار دوره پیاده روی عمومی کارکنان را برگزار می کند.

دکتر همایون اسماعیلی گفت : ساعت حرکت و مکان اجرای برنامه متعاقبا اعلام خواهد شد.

دکتر اسماعیلی همچنین گفت : اعضای هیات علمی دانشگاه می توانند در روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 20 تا 22 و سی دقیقه از امکانات مجموعه ورزشی فجر واقع در دانشکده بهداشت به صورت اختصاصی استفاده نمایند.