پروفسور بهرامی: انجام پژوهش باید در راستای تولید محصول باشد

انجام تحقیق و پژوهش هدف نیست و انجام پژوهش باید در راستای تولید محصول و رفع مشکلات جامعه باشد.

پروفسور غلامرضا بهرامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در کرمانشاه اظهار کرد: حرکت پژوهش در جامعه ما از روندی کند برخوردار است.
وی در خصوص علت آن گفت: جدی نگرفتن و در نتیجه بها ندادن به پژوهش و پژوهشگران باعث حرکت خیلی کند آن شده است.
استاد فارموکولوژی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: هدف اکثر پژوهش‌ها در جامعه ما تولید مقاله است و به نتیجه گرفتن و رفع مشکلات جامعه کمتر اهمیت داده می‌شود که این امر باعث نمادین شدن تحقیق و پژوهش خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه پژوهش بخشی از ارکان دانشگاه و انجام آن از وظایف دانشجو و استاد است، تصریح کرد: برنامه‌ریزی مناسب و انجام هماهنگی‌های لازم برای رفع مشکلات موجود در امر پژوهش گامی موثر برای توسعه تحقیق و پژوهش در جامعه دانشگاهی است؛ اما باید مشخص شود ثروتی که از پژوهش حاصل می‌شود در چه راستایی مصرف خواهد شد.
گفتنی‌است، این استاد دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در حال انجام طرحی منحصر به فرد در زمینه تولید دارو با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.