دکتر محمدرضا نیکبخت از مدارس غیر انتفاعی وابسته به دانشگاه بازدید کرد.

قائم مقام وزیر در استان و رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ، درمانی کرمانشاه از دبستان ، مدرسه راهنمایی دخترانه و پسرانه و نیز دبیرستان دخترانه وابسته به دانشگاه بازدید کرد.

دکتر محمدرضا نیکبخت از مدارس غیر انتفاعی وابسته به دانشگاه بازدید کرد.

رییس دانشگاه در این بازدید در جریان چگونگی آموزش دانش آموزان و امکانات کمک آموزشی و ورزشی قرار گرفت.

دکتر نیکبخت در این بازدید اظهار داشت سعی کنید به خاطر نتیجه گیری بهتر از تدریس و آموزش دانش آموزان آنها را با امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی آشنا نموده و به صورت عملی آنها را با دانش و آزمودن آشنا نمایید و ما هم ترتیبی اتخاذ خواهد شد تا آزمایشگاه های دانشگاه دانش آموزان را پذیرش نمایند .

دکتر نیکبخت قول مساعد در تهیه تجهیزات و رفع نواقص مراکز در راستای استفاده از فناوری اطلاعات داده و اظهار داشت : ما خواهان پیشرفت این مراکز آموزشی هستیم.