تعداد مراکز ترک اعتیاد به 110 مرکز افزایش یافت

دکتر نیکبخت : دانشگاه علوم پزشکی برای مبارزه با مواد مخدر و اعتیاد از هیچ تلاشی دریغ نمی ورزد به ویژه حوزه معاونت درمان دانشگاه در این زمینه حرکت های بسیار خوبی را به انجام رسانده و به طور مستمر پیگیر موضوع است
در نشستی که با حضور دکتر نیکبخت و فرماندهی انتظامی استان برگزار شد سردار کشوری گفت : دستگاه ها باید طوری هماهنگی کنند که برآیند فعالیت ها مثبت و خروجی خوبی داشته باشد.
در این نشست که مشکلات اعتیاد و مبارزه با آن مورد بحث قرار گرفت فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه تاکید کرد که در راستای مبارزه با اعتیاد همکاری و تعامل سازمان ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز گفت : این دانشگاه برای مبارزه با مواد مخدر و اعتیاد از هیچ تلاشی دریغ نمی ورزد به ویژه حوزه معاونت درمان دانشگاه در این زمینه حرکت های بسیار خوبی را به انجام رسانده و به طور مستمر پیگیر موضوع است.
معاون درمان دانشگاه نیز با اشاره به افزایش مراکز ترک اعتیاد گفت: این مراکز از 70 به 110 مرکز رسیده و همزمان بازرسی این مراکز نیز جدی تر شده است.