کمک هزینه تحصیلی دانشجویان در نیم سال اول سال 91-90 به حساب های بانکی آنان واریز گردید .

کمک هزینه تحصیلی دانشجویان  در نیم سال اول سال 91-90 به حساب های بانکی آنان واریز گردید .
براساس این گزارش مبلغ کل این کمک هزینه ها 000/385/549/2 ریال بوده که با توجه به مقطع و نیم سال تحصیلی دانشجویان به حساب های آنان واریز گردیده است .

بنا به گزارش مدیریت دانشجویی به نقل از گروه رفاه و تعاون کمک هزینه تحصیلی دانشجویان در مقاطع مختلف در نیم سال اول سال 91-90 به حساب های بانکی آنان واریز گردید .

ضمنا وام ضروری و وام ودیعه مسکن دانشجویان متقاضی نیز تا آخر دی ماه سال جاری پرداخت خواهد شد .

قابل ذکر است کلیه تسهیلاتی که از طرف صندوق رفاه دانشجویان پرداخت می شود بدون کارمزد است و دانشجویان می توانند پس از اتمام تحصیل ، طی 48 قسط اقساط را پرداخت کنند .