جشن بزرگ پژوهش با شکوه خاصی برگزار شد.

در این جشن دکتر نیکبخت با اظهار امیدواری نسبت به روند صعودی اجرای طرح های پژوهشی کاربردی در دانشگاه از پژوهشگرن خواست تا بیش از پیش در این راستا گام بردارند.

جشن پژوهش با حضور گسترده تعداد زیادی از اعضای هیات علمی و خانواده های آنان پنج شنبه شب اول دیماه در سالن گل نرگس کرمانشاه برگزار شد.

دکتر فرید نجفی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز تعدادی از فعالیتهای این حوزه را برای حاضران تشریح نمود.

در پایان این مراسم که با برنامه های هنری مختلف همراه بود از پژوهشگران برتر و پژوهشگران قابل تقدیر اعضای هیات علمی ، کارکنان و دانشجویان و بخش های آزاد همچنین داروران مجلات علمی پژوهشی دانشگاه تقدیر شد.

نکته جالب توجه این جشن حضور همزمان محققان برتر به اتفاق همسرانشان جهت دریافت جوائز و هدایا و تقدیم لوح تقدیر به همسران محققان بود.

پژوهشگران برتر

پژوهشگران برتر هیات علمی