اخبار

با خوردن لبنیات، سطح "اسید آمینه تریپتوفان" را افزایش دهید

با خوردن لبنیات، سطح "اسید آمینه تریپتوفان" را افزایش دهید
یک متخصص اعصاب و روان گفت: با خوردن لبنیات و برخی مواد غذایی دیگر سطح اسید آمینه تریپتوفان را در بدن افزایش دهید.
دکتر معصومه صیفوری در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، اظهار داشت: سروتنین یک نوروترنسمیتر یا عصب رسانه است که در تنظیم احساسات و خلقیات انسان نقش مهمی را ایفا می کند و پیش زمینه ساخت آن در بدن وجود امینوی تریپتوفان است.
 
دکتر صیفوری در ادامه تصریح کرد: لذا با خوردن مواد غذایی حاوی تریپتوفان می توان سطح تولید سروتنین را افزایش داد و از بروز اختلال افسردگی تا حدود زیادی جلوگیری کرد.
 
وی گفت: لبنیات، یکی از مهمترین منابع تامین تریپتوفان هستند و در کنار آن می توان از تخم آفتاب گردان، دل و جگر، ماهی و بسیاری دیگر از مواد غذایی نام برد.
 
دکتر صیفوری تاکید کرد: مصرف بعضی مواد غذایی با کاهش استرس همراه است زیرا فعالیت سروتنین را در پی دارد که فرد را آرام کرده و احساسات را تنظیم می کند. در واقع تولید سروتنین احساس سرخوشی در انسان ایجاد می کند و مانع از بروز افسردگی می شود.
 
گفتنی است؛ از مهمترین منابع تامین تریپتوفان می توان به گل کلم، بروکلی، تخم مرغ، جوجه، اسفناج و میگو اشاره کرد.
۳ دی ۱۳۹۰ ۱۰:۱۰

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید