بازدید هئیت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از سرپل ذهاب

دکتر نیکبخت و هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرپل ذهاب بازدید به عمل آوردند.

در جلسه هئیت رئیسه که در این شهرستان برگزار گردید دکتر هوشنگ بهاری سرپرست شبکه بهداشت و درمان سرپل ذهاب با حضور ریاست و اعضاء هئیت رئیسه دانشگاه گزارشی از وضعیت مالی و همچنین مشکلات بخش درمان، بهداشت و کمبود نیروی انسانی این شبکه ارائه نمودند. در ادامه هئیت رئیسه دانشگاه طی سه اکیپ از مراکز روستایی و واحدهای ستاد شبکه و مرکز بهداشت بازدید بعمل آوردند که در نشست بعدی با حضور مسئولین و پرسنل بهداشت و درمان شهرستان به بحث و گفتگو و تشریح نقاط قوت و ضعف پرداختند که در نهایت مبلغ 000/000/000/3 ریال جهت پرداخت معوقه پرسنل بیمارستان و تجهیز بخش رادیولوژی، کلینیک دندانپزشکی، ورزش و اردوی کارکنان در نظر گرفته و مصوب نمودند.

تصاویر این خبر را در این پیوند ببینید.