دکتر نیکبخت : نتایج اجرایی شدن مصوبات سفررهبر معظم انقلاب به کرمانشاه این استان را متحول خواهد کرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اعلام این مطلب گفت: سفر مقام معظم رهبری برای این استان و منطقه بسیار پربار بوده و با اجرایی شدن مصوبات تا سال 92 شاهدمتحول شدن کرمانشاه در همه ابعاد به ویژه در بخش سلامت خواهیم بود.

دکتر محمدرضا نیکبخت افزود : ما در بخش بهداشت و درمان مصوبات مهم و کارشناسی شده ای داشتیم و با عنایت مقام معظم رهبری تامین اعتبار شده اند و اجرای آنها می تواند کمک بسیار شایانی به بخش سلامت استان و منطقه و نیز استان های همجوار در کشور عراق نماید.

از جمله مصوباتی که دکتر محمدرضا نیکبخت به آنها اشاره کرد می توان ساخت مرکز سوختگی ، احداث کلینیک تخصصی در 8 طبقه، بازسازی اورژانس های بیمارستان ها و ساخت بیمارستان 540 تختخوابی را نام برد.