مصرف روغن جامد و فست فودها باعث افزایش بیماریها قلبی و دیابت در میان افراد جامعه شده است.

کمبود استفاده از لبنیات و استفاده از لبنیات پرچرب یکی از مشکلات تغذیه ای خانواده هاست که به ترتیب پوکسی استخوان و چاقی را به همراه دارند.
یک کارشناس ارشد تغذیه گفت: در کرمانشاه بسیاری از استانداردهای هرم غذایی در خانواده ها رعایت نمی شود.

فرید اردیخانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، اظهار داشت: کمبود استفاده از لبنیات و استفاده از لبنیات پرچرب یکی از مشکلات تغذیه ای خانواده هاست که به ترتیب پوکی استخوان و چاقی را به همراه دارند.

اردیخانی در ادامه تصریح کرد: مصرف کم سبزی و میوه و نیز حبوبات و غلات باعث افزایش چاقی و تشدید سرطانهای دستگاه گوارش بخصوص سرطان کلون بر اثر فقر فیبر شده است.

وی گفت: مصرف روغن جامد و نیز فست فودها باعث افزایش بیماریها قلبی و دیابت در میان افراد جامعه شده است.

اردیخانی تشدید مصرف شیرینی ها و نوشابه هی حاوی شکر و گازدار را یکی دیگر از مشکلات بهداشت تغذیه خانواده ها عنوان کرد و گفت: مصرف مواد یاد شده می تواند پیامدهای ناگواری چون پوسیدگی دندانها و چاقی مخصوصا در کودکان را به همراه داشته باشد