سوء تغذیه یکی از اصلی ترین مشکلات بهداشتی مدارس در استان است.

یک کاردان بهداشت عمومی گفت: سوء تغذیه یکی از اصلی ترین مشکلات بهداشتی مدارس در استان است.

شمسی سرمستی از کارکنان واحد سلامت جوانان و مدارس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، اظهار داشت: مناطق مختلف در استان کرمانشاه هر یک با مشکل خاصی در حوزه بهداشت مدارس مواجه هستند و نمی توان برای تمامی مناطق مشکل واحدی را عنوان کرد.

سرمستی در ادامه تصریح کرد: مشکل سوء تغذیه بیشتر شامل مناطق دور افتاده و روستایی می باشد، برای تشخیص این مشکل معاینات مختلف انجام می شود و قد و وزن و توده بدنی دانش آموز تست می شود و در صورتی که کمتر از حد استاندارد تشخیص داده شود به عنوان فرد داری سوء تغذیه تشخیص داده می شود.

وی گفت: دومین مشکلی که در مدارس با آن مواجه هستیم مشکلات و اختلالات بینایی است که بین مناطق شهری و روستایی عمومیت دارد.
وی در خاتمه گفت: به طور کلی معاینات مختلف انجام می شود و در صورت مشاهده مشکل به مراکز تخصصی تر ارجاع می گردد