دکتر نیکبخت : برآیند کار هر سازمانی در گرو تلاش و مشارکت تمام نیروهای انسانی است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ، درمانی کرمانشاه گفت : برآیند کار هر سازمان و نتیجه مثبت فعالیت ها به مشارکت تمام نیروها بستگی دارد و مدیران در این امر بایستی با ساماندهی و هدایت نیروها و بهره گیری از تجهیزات و امکانات نقش آفرینی نمایند.

وی افزود : پذیرش مدیریت نیاز به علاقه ، صرف وقت بیشتر در محل کار ، برنامه ریزی و تلاش با انگیزه در جهت ارتقای امور را می طلبد و اگر مدیری بدون علاقه و انگیزه بخواهد پست مدیریتی را داشته باشد ، درکار موفق نخواهد بود ونظر ما این است که به خاطر رعایت حقوق مردم جای خود را به افراد فعالتر و با انگیزه بدهند که سیر صعودی بیشتر همه جانبه دانشگاه با رکود مواجه نشود.

۱۲ دی ۱۳۹۰ ۱۲:۱۹