ماهانه 60 هزار بیمار به کلینیک های ویژه دانشگاه مراجعه می نمایند.

فخری : تعرفه کلیه خدمات این مرکز دولتی بوده و به میزان 60 درصد کمتر از مراکز خصوصی است .

ماهیانه 60 هزار بیمار به کلینیک های ویژه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مراجعه می نمایند.

مدیر داخلی پلی کلینیک ویژه دانشگاه ( مهدیه ) با اعلام این خبر در گفتگو با خبرنگار "وب دا " در کرمانشاه گفت : در این پلی کلینیک تعداد 35 متخصص و فوق تخصص در رشته های مختلف پزشکی مشغول انجام خدمت به مردم هستند که از این میان تعداد 9 نفر فوق تخصص و 26 نفر متخصص هستند و نیز در کلینیک ویژه مرکز آموزشی ، درمانی دکتر محمد کرمانشاهی تعداد 4 فوق تخصص و 2 متخصص حضور دارند.

محمود فخری با اشاره به وجود آزمایشگاه های پاتولوژی ، میکروبیولوژی و هماتولوژی در این مرکز افزود : در پلی کلینیک مهدیه علاوه بر حضور متخصصان متعدد ، خدمات گوناگون پاراکلینیکی از جمله بینایی سنجی ، شنوایی سنجی ، فیزیوتراپی ، نوار عصب و عضله ،  نوار مغز ، نوار چشم ، کنترل ضربان جنین ، تست ورزش ، اکوکاردیوگرافی ، کولونسکپی ، آندوسکپی ، آنتروپومتری ، رادیولوژی و سونوگرافی  و در کلینیک دکتر محمد کرمانشاهی اکوی قلب اطفال و شیمی درمانی نیز به مددجویان ارائه می شود.

فخری با اشاره به تغییرات فیزیکی ساختمان پلی کلینیک مهدیه همچون دیوارپوش کردن دیوارها و مطب ها ، صندلی های انتظار متعدد ، ساماندهی دریافت قبض در دو صندوق علاوه بر باجه بانک و نیز تجهیز مطب ها به لوازم معاینه جدید ، کامپیوتر و ارتباط اینترنت به راه اندازی سیستم نوبت دهی آزمایشگاه اشاره کرده و گفت برنامه ریزی سیستم نوبت دهی مطب ها نیز درحال انجام است.

این عضو هیات علمی دانشگاه درخصوص تعرفه خدمات در این پلی کلینیک گفت : تعرفه کلیه خدمات این مرکز دولتی بوده و به میزان  40 درصد مراکز خصوصی یا  به عبارتی60 درصد کمتر است.