پیشگیری از بیماری تب مالت با حساسیت بیشتر

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به مدت سه روز در قالب چند اکیپ شامل 15 پزشک و 8 ماما ، رییس و برخی از معاونین دانشگاه عشایر غرب در مناطق قصرشیرین ، سومار و نفت شهر را به طور رایگان ویزیت نمودند.

دکتر نیکبخت در این خصوص گفت : با توجه به اینکه عشایر دسترسی کمتری به پزشک و خدمات دارند و از طرفی ارتباط افراد با دام که بالغ بر 800 نوع بیماری مشترک بین انسان و دام وجود دارد مارابرآن داشت که در قالب اکیپ های درمانی به منطقه مراجعه و از نزدیک آنان را ویزیت نماییم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود : هرچند این برنامه برای دانشگاه بارمالی دارد اما با توجه به اثرات مثبت آن سعی داریم این روند را ادامه دهیم و عشایر غیور منطقه از لحاظ بهداشتی و درمانی فراموش نشوند.

وی خاطرنشان ساخت بیماری تب مالت با حساسیت بیشتری پیگیری می شود و این پایش غیر از روال عادی است و در برنامه ریزی که شده است موقع بازگشت عشایر به مناطق سردسیر بازهم پایش صورت می گیرد.

وی تعداد خانوارهایی که پایش شده اند را 600 و جمعیت آنها را حدود 3000 نفر اعلام نمود.

این پایش به صورت رایگان و داروی مورد نیازهم رایگان در اختیار بیمار قرار گرفته است .

دکتر نیکبخت اضافه کرد : این برای دومین بار است که طرح در استان به اجرا گذاشته می شود که تابستان در منطقه دالاهو اجرا شد و اکنون در قصر شیرین و... و طبق تشخیص مشکلات و بیماری های فصلی و موضعی سعی داریم این پایش ها صورت بگیرد.