برف و کولاک سد راه مردان کوهنورد دانشگاه نشد.

برنامه بعدی صعود به قله پراو است و ساعت حرکت صبح روز جمعه تاریخ 14/11/1390 از ساختمان شماره یک ستاد دانشگاه می­باشد
داوطلبین گروه کوه­نوردی این دانشگاه به اسامی آقایان پّردلی،خزایی، داهیم، بهرامیان،علیرضا حیدری، خنجری و محمدی روز جمعه تاریخ 30/10/1390 در ساختمان شماره یک ستاد دانشگاه پس از بجای آوردن نماز جهت کوهنوردی در هوای زمستانی ارتفاعات دالاخانی به ارتفاع 3350 متر  سوار مینی ­بوس دانشگاه (به رانندگی آقای صیدی )شدند.
آنان ازشهرستان صحنه وارد جاده سنقر شده ، پس از روستاهای اسلام­آباد،هالان به دره ­ای رسیدند، بطوریکه این دره درمنتهی­الیه قله­ی نخود چال کوه امروله و بین قله های رجبی وقت قلعه کوه دالاخانی قرارگرفته است. راهنمای برنامه آقای خنجری بود ،گروه مذکور رأس ساعت 00/08 دره پوشیده از برف را با شیب ملایم طی نمودند وضعیت جوی هوا سرد بود کولاک و سرمای زمستانی نتوانست مانع حرکت گروه گردد پس از چهار ساعت حرکت مداوم که با برف کوبی نوبتی همراه بود در نهایت ساعت 00/12 به چشمه پونه که در قسمت پایینی پناهگاه قله سهیل قرار گرفته، رسیدند بدلیل برودت هوای سرد تصیمم گروه بر آن شد مسیر را به سمت روستای تینمو ادامه دهند برف   کوه یخی را پوشانده بود به هنگام پایین آمدن بدون تجهیزات مشکل آفرین بود، به هر جهت گروه یادشده به یاری خداوند متعال ساعت 30/02 در روستای تینموشهرستان سنقر بدون مشگل به سلامت سوار بر مینی بوس و راهی شهرکرمانشاه شدند.
برنامه بعدی صعود به قله پراو است ساعت حرکت پس از اقامه اول­وقت نماز صبح روز جمعه تاریخ 14/11/1390 از ساختمان شماره یک ستاد دانشگاه می­باشد.علاقمندان می­توانند با داشتن کارت بیمه ورزشی و تجهیزات زمستانی کوه در برنامه مذکور شرکت شرکت نمایند.