آزمون دستیاری فوق تخصصی پزشکی پنجشنبه برگزار می‌شود

توزیع داوطلبان این آزمون تا فردا چهارشنبه از طریق سایت مرکز سنجش پزشکی به نشانی www.sanjeshp.ir ادامه دارد.

بیست و نهمین آزمون پذیرش دستیاری فوق تخصصی پزشکی روز پنجشنبه در 25 رشته امتحانی برگزار می شود.

به گزارش سرویس صنفی آموزشی ایسنا، حسن تورانی، جانشین مرکز سنجش پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اعلام این خبر گفت: توزیع داوطلبان این آزمون تا فردا چهارشنبه از طریق سایت مرکز سنجش پزشکی به نشانی www.sanjeshp.ir  ادامه دارد.

وی افزود: همزمان با دریافت پرینت کارت ورود به جلسه، داوطلبان فرصت دارند اولویت‌های دانشگاه های خودشان را نیز انتخاب کنند.

تورانی با اعلام اینکه تعداد داوطلبان این آزمون 527 نفر است، گفت: این آزمون راس ساعت 9 صبح روز 13 بهمن ماه در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می شود و داوطلبان لازم است یک ساعت قبل از برگزاری آزمون به همراه کارت ملی و کارت ورود به جلسه در محل آزمون حضور داشته باشند.